Posicionament web garantit T.+376360387 – andorre@orange.fr

SEO  Search Engine Optimization, o optimització per a motors de recerca, i és la tasca d'adaptar l’informació de les pàgines que volem fer aparèixer en primeres posicions dels resultats en les bases de dades de Google, Yahoo, Ask o Bing. ¿Que fem? aplicar diverses tècniques adaptades als algorritmes de Google sobre tot per aconseguir que els cercadors d'Internet situïn determinada pàgina web, la página web del nostre client en una posició i categoría alta dins la primera pàgina de resultats per a determinades paraules clau i frases clau de cerca amb Anglès KEYWORDS.  a DISSENY WORDPRESS ANDORRA li oferim un SEO SEARCH ENGINE OPTIMIZATION avançat i de maxima qualitat per donar d'alta la seva pàgina web en els principals directoris i cercadors, en el nostre cas l'objectiu és GOOGLE, i crear-li un mapa del web (SiteMap)  que informi als cercadors de les diferents pàgines a visitar i crear els títols, els tags i metatags de totes les seves pàgines de cada una de les webs a Posicionar, preparant una a una amb les paraules clau i textos que vostè ens proporcioni i que nosaltres li confirmarem si la gent fa servir aquestes paraules en les recerques.
SEO Search Engine Optimization, o optimització per a motors de recerca, i és la tasca d’adaptar l’informació de les pàgines que volem fer aparèixer en primeres posicions dels resultats en les bases de dades de Google, Yahoo, Ask o Bing. ¿Que fem? aplicar diverses tècniques adaptades als algorritmes de Google sobre tot per aconseguir que els cercadors d’Internet situïn determinada pàgina web, la página web del nostre client en una posició i categoría alta dins la primera pàgina de resultats per a determinades paraules clau i frases clau de cerca amb Anglès KEYWORDS. a DISSENY WORDPRESS ANDORRA li oferim un SEO SEARCH ENGINE OPTIMIZATION avançat i de maxima qualitat per donar d’alta la seva pàgina web en els principals directoris i cercadors, en el nostre cas l’objectiu és GOOGLE, i crear-li un mapa del web (SiteMap) que informi als cercadors de les diferents pàgines a visitar i crear els títols, els tags i metatags de totes les seves pàgines de cada una de les webs a Posicionar, preparant una a una amb les paraules clau i textos que vostè ens proporcioni i que nosaltres li confirmarem si la gent fa servir aquestes paraules en les recerques.

Consultor SEO en Barcelona, consultor de Marketing Online en Sabadell y SEM Search Engine Marketing, Inbound Marketing, Marqueting para Aplicaciones Móviles, Smartphone

SMM Social Media Marketing.  El posicionament web garantit ha de garantir bones posicions a la primera plana de Google i un mínim de visites a la web. Aquestes no han d’estar necesariament i directament relacionades amb les vendes. El treballar amb el posicionament web farà que segons vagis aconseguint els objectius marcats en els cercadors es transformin en un número més gran de visites a la teva web, però això no te perquè estar directament relacionat amb les vendes. Si que és cert que suposadament el tenir més visites en la teva web es transformarà en més vendes pero pot no ser així.

SEO Search Engine Optimization, o optimització per a motors de recerca, i és la tasca d’adaptar l’informació de les pàgines que volem fer aparèixer en primeres posicions dels resultats en les bases de dades de Google, Yahoo, Ask o Bing. ¿Que fem? aplicar diverses tècniques adaptades als algorritmes de Google sobre tot per aconseguir que els cercadors d’Internet situïn determinada pàgina web, la página web del nostre client en una posició i categoría alta dins la primera pàgina de resultats per a determinades paraules clau i frases clau de cerca amb Anglès KEYWORDS.  a DISSENY WORDPRESS ANDORRA li oferim un SEO SEARCH ENGINE OPTIMIZATION avançat i de maxima qualitat per donar d’alta la seva pàgina web en els principals directoris i cercadors, en el nostre cas l’objectiu és GOOGLE, i crear-li un mapa del web (SiteMap)  que informi als cercadors de les diferents pàgines a visitar i crear els títols, els tags i metatags de totes les seves pàgines de cada una de les webs a Posicionar, preparant una a una amb les paraules clau i textos que vostè ens proporcioni i que nosaltres li confirmarem si la gent fa servir aquestes paraules en les recerques.

We are a France based Website Design & Development

Conception de sites WordPress en Andorre: pages Web, hébergement, référencement local, domaines, solution Prestashop e-commerce. Conception et développement de site internet en WordPress et projets de commerce électronique (boutique en ligne) en Prestashop
We are a France based Website Design & Development with PHP Development and Mobile Application Development

We are a France based Website Design & Development with PHP Development and Mobile Application Development and offer services at modest rate. We have a dedicated team of professional designers and developers with over 15 years of experience and we thrive on the idea that design makes a difference.

Our services at a glance: –

1.   Website development Andorra (Custom Website Development, PHP, Java, .Net Development, Ajax Programming, etc.)
2.   Website designing Andorra (Logo Design, HTML designing, corporate website design, PSD to XHTML/HTML, etc.)
3.   Open source customization Andorra / CMS (Joomla, Drupal, WordPress, etc)
4.   Ecommerce website development (Magento, OS Commerce, Zen Cart integration etc)
5.   Web Programming Services Andorra (PHP MySQL Development, PHP Frameworks, JavaScript Frameworks etc)
6.   Internet Marketing Andorra, Search Engine Optimization Andorra (SEO), PPC, SMO.

Do let me know if you are willing to discuss a possible redesigning / redevelopment of your website or designing new website.

If you are interested in our services the please share your valuable requirements with us so that we can analyze your requirements and provide you the best solution accordingly.