MARKETING ONLINE  Apropa’t, escolta, interactua amb els teus clients amb les xarxes socials. Aconsegueix més clients amb la teva pàgina web. Estratègies Community Manager Posicionament SEO/SEM Google Adwords.
MARKETING ONLINE Apropa’t, escolta, interactua amb els teus clients amb les xarxes socials. Aconsegueix més clients amb la teva pàgina web. Estratègies Community Manager Posicionament SEO/SEM Google Adwords.

Posiciona la teva marca, millora la percepció dels teus productes, diferencia’t i brilla entre la teva competència..

WEB & E-COMMERCE  Per aconseguir més clients, una pàgina web atractiva no és suficient: l’estructura, el contingut i els objectius determinen l’èxit a internet. Web corporativa E-Commerce Hosting i Backup. Agència creativa online i offline.

MARKETING ONLINE  Apropa’t, escolta, interactua amb els teus clients amb les xarxes socials. Aconsegueix més clients amb la teva pàgina web. Estratègies Community Manager Posicionament SEO/SEM Google Adwords.

MOBILE APP  Adapta la teva empresa als nous serveis de mobilitat amb una App per a Smartphone i/o Talbets. Andriod i IOS Serveis push Geolocalització.

Disseny logotip. Desenvolupament imatge corporativa. Disseny web corporativa. Estratègia Social Media. Estudi de disseny gràfic, web i marketing online. El laboratori d’idees, la creativitat i l’estratègia s’uneixen per aconseguir objectius reals i tangibles.

Laisser un commentaire