¿Què és millor Joomla o WordPress?  Parlem d’un blog o web professional wordpress, perquè si és per jugar a Blogger o compartir alguna cosa amb amics, Blogger ja serveix, i és gratis. Joomla i WordPress no són en va els dos CMS més usats del món. Sí, primer WordPress i, segon, Joomla. Tant Joomla com WordPress ens han simplificat molt les coses i ens han donat eines molt potents.  Jo aposto per WordPress perquè per a mi un bloc de WordPress o una web en WordPress es mes senzill, esta més estructurat per a la meva forma de poensar i treballar, Joomla el trobo complicat.
¿Què és millor Joomla o WordPress? Parlem d’un blog o web professional wordpress, perquè si és per jugar a Blogger o compartir alguna cosa amb amics, Blogger ja serveix, i és gratis. Joomla i WordPress no són en va els dos CMS més usats del món. Sí, primer WordPress i, segon, Joomla. Tant Joomla com WordPress ens han simplificat molt les coses i ens han donat eines molt potents.
Jo aposto per WordPress perquè per a mi un bloc de WordPress o una web en WordPress es mes senzill, esta més estructurat per a la meva forma de poensar i treballar, Joomla el trobo complicat.

¿Què és millor Joomla o WordPress?  Parlem d’un blog o web professional wordpress, perquè si és per jugar a Blogger o compartir alguna cosa amb amics, Blogger ja serveix, i és gratis. Joomla i WordPress no són en va els dos CMS més usats del món. Sí, primer WordPress i, segon, Joomla. Tant Joomla com WordPress ens han simplificat molt les coses i ens han donat eines molt potents.
Jo aposto per WordPress perquè per a mi un bloc de WordPress o una web en WordPress es mes senzill, esta més estructurat per a la meva forma de poensar i treballar, Joomla el trobo complicat.
¿Qué es un Bloc Web en WordPress? és un lloc web actualitzat periodicament que recopila textos o articles com s’en diuen a WordPress d’un o diversos autors, apareixent primer el més recent, on l’autor conserva sempre la llibertat de deixar publicat el que cregui pertinent o tot o res… per uns dies o per sempre. Habitualment, en cada article d’un bloc de WordPress , els lectors poden escriure els seus comentaris i l’autor donar-lis resposta, de manera que és possible establir un diàleg. No obstant és necessari precisar que aquesta és una opció que depèn de la decisió que prengui al respecte l’autor o propietari del bloc, ja que les eines de wordpress sobre tot permeten dissenyar blogs de wordpress als quals no tots els internautes, o fins i tot cap, puguin participar. L’ús o tema de cada bloc és exclusiu, en tenim milers, n’hi ha de tipus personal, periodístic, empresarial, corporatiu, tecnològic, educatiu, polític o personal, etc. El CMS WordPress: és un sistema de publicació web basat en resultats ordenats per data, entre moltes altres possibilitats a més de per pàgines estàtiques. L’estructura i el disseny visual dels lloc fets amb WordPress depèn del sistema de plantilles (temes).  El sistema WordPress també disposa de WordPress MU (també conegut com WordPress MU o WPMU) és una derivació de WordPress creada per permetre l’existència de diversos blocs en una sola instal·lació. WordPress MU fa possible per a qualsevol amb un lloc web que desitgi allotjar la seva pròpia comunitat de blocs, controlar o moderar tots els blocs des d’un sol entorn d’administració. T.+376360387 .

One thought on “Què és millor Joomla o WordPress? T.+376.360.387”
  1. Perfil de los profesionales que desarrollan con WordPress, Joomla y Drupal Podemos empezar haciendo la comparativa entre las dos tecnologías pero consideramos que también es importante elegir bien el perfil del profesional que va a realizar nuestro proyecto. Tanto Drupal, WordPress y Joomla son tecnologías que cuentan con un interface de desarrollo a base de clic y no requieren explícitamente conocimientos de programación. Esta característica permite desarrollar webs interesantes y bastante completas, pero a partir de cierto punto solo es posible avanzar con el apoyo de programación. Si somos cliente final hemos de ser conscientes del perfil de desarrollador que contratamos. Nosotros los diferenciamos en dos clases. Los denominados « Site builders » y los programadores puros Site builders: son capaces de instalar plataformas y módulos y configurar-los, pero no pueden crear módulos a medida ya que poseen nulos o vagos conocimientos de PHP. No olvidemos que PHP es el lenguaje con el que está escrito el código de estas plataformas. Llegar a ser un « Site Builder » es relativamente sencillo, si estás familiarizado con internet y las nuevas tecnologías puedes serlo tú mismo y hacerte tu propia web. Entre los « Site builders » encontramos diseñadores gráficos, maquetadores web y otros perfiles relacionados con el mundo de la publicidad, comunicación y márquetin en internet, que han ampliado con el diseño web su núcleo de actividad. Programadores puros: Un programador puro es capaz de leer el código de éstas plataformas, por lo tanto con un poco de documentación es capaz de programar módulos, crear interacciones entre estos y ir más allá en el desarrollo y escalabilidad de una web realizada con estos CMS. Nos interesa que la persona que trabaje en nuestro sitio tenga experiencia con las plataformas con las que va a trabajar, que tenga experiencia en la instalación y que conozca bien el catálogo de módulos y temas que existen. Cuando surgen problemas debemos saber que las capacidades para resolverlos van a ser distintas. Siempre va a ser más fácil para un programador puro que para un « Site builder » ya que el « Site builder » se enfrenta a la resolución de problemas más desnudo. El programador siempre puede analizar y entender los problemas reales. Apunte: No podemos decir que un “Site builder” no sea un profesional y no sea adecuado para un proyecto determinado. Simplemente debemos saber que valoramos del profesional que contratamos, decidir que nos puede aportar cada uno. Quizá elijamos un “Site builder” por lo que nos aporta su perfil profesional de comunicador, que en un posible proyecto puede pesar más que la virguerías a nivel de programación o la futura escalabilidad de la web.

Laisser un commentaire