Webs per a Restaurants

Especialistes en webs per a Restaurants, Hotels i tot tipus de petites i mitjanes empreses.

Exemples de WEBS …

http://restaurant-canbenet.eu/

http://restaurantarrosseriaandorra.com/

http://restaurantmarisqueriaencamp.eu/

http://hostalcalfornerandorra.com

http://www.impremtaenvalira.com 

https://dissenywebandorra.eu/som-especialistes-en-webs-per-a-restaurants-hotels-i-petites-i-mitjanes-empreses-a-andorra-solucions-per-arees-de-negoci-diverses-com-hostaleria-alta-tecnologia-per-hotels-restaurants-fast-foods-disco/

Altres empreses d'informatica recomanades :

WEBS relacionades amb el tema
 Acundi
 Programa de gestió integral de l'empresa. Compres, vendes, magatzem, TPV, codis de barres. Gestió de descomptes, comandes, informes. Integració amb terminals PDA. Especialment per empreses de comercialització i distribució de productes.
 Alvic
 Alvic by Servicomput. Desenvolupament d’aplicaciones informàtiques, disseny i fabricació d’equips i dispositius de control i al desenvolupament i implantació de projectes d’enginyeria. Hardware i software betzineres, farmàcies, etc.
 Andròmina
 Programa de gestió de lloguers pensat i dissenyat per al món de l'espectacle: llums, so, audiovisuals, etc... Disponible per a MacOS, Windows i xarxes multiplataforma. Principals característiques. Tenim 10 anys d'experiència.
 Aqua Objecs - Servisoft.
 Programa per la gestió de l'aigua, permet facturar els consums dels abonats per blocs, gestiona les solicituds d'alta generand automàticament els contractes, etc...
 Asinval S.L. Assessors Informàtics Valencians
 Des de 1.985 venim oferint solucions informatiques personalitzades per a tots els ambits de la gestio empresarial: comptabilitat, facturació, producció, control de magatzems, nòmines. Per a Windows i Linux.
 Basecamp
 És un programa gratuït per la gestió d'un camping, fet en català. Basecamp és totalment gratuït, fet en català i l'autor en, Josep Esteve Brujats. També cal dir que aquest programa està fet en Access 97.
 Business Tic Consultoria
 Serveis informàtica per a empresa, comerç i despatxos professionals. Consultoria integral TIC, hardware, software, sistemes, web, dominis, virtualització... especialistes en traçabilitat per a la indústria carnia i alimentació. L’empresa té la seu a Vic.
 CBasis5
 Programari de gestió dels estats comptables i de tresoreria d'empreses de qualsevol grandària i tipus. És l'evolució natural d'una llarga experiència acumulada des de l'any 1988. Les millores i els canvis, tecnologics i operatius, han estat molt grans.
 Comdata
 Software per a entitats financeres: Bancs, caixes d'estalvi, financeres. Analitza, pressoposta i desenvolupa el seu projecte informàtic. Productes, mapa, fòrum Leasing id. Confirming. L'empresa té la seu a Castelldefels.
 Coneix Project Management
 Software de gestió d’empresa. Gestió de clients, gestió de projectes, seguiment de documentació i gestió del coneixement, gestió de l’e-mail, i control de la facturació, els costos i la tresoreria. Reuneix entre els seus valors també el d’especialització.
 Contausa - Softcatalà
 Programa de comptabilitat multiempresa: Permet portar diverses empreses a la vegada. Pla General Comptable: Manteniment de comptes i subcomptes, fins a 12 dígits. Introducció d'assentaments amb actualització automàtica dels comptes.
 CSI Programes de Gestió per a Professionals
 Programes i aplicacions informàtiques de Gestio Laboral (Nomina i Seguretat Social),Fiscal (IVA,Renda), comptabilitat, vehicles assegurances...Per despatxos professionals: Gestories i Assesories.
 DAP informàtica
 Empresa de servei integral a les empreses i les seves necessitats informàtiques. Especialitzats en software de gestió hotelera Anphitrion i totes les solucions informàtiques: backoffice, recepció, direcció, traspàs als programes de comptabilitat.
 Dinàmic.cat - Desenvolupament de Serveis Informàtics
 Desenvolupament de portals i aplicacions verticals amb models personalitzats. Gestió del coneixement amb funcionalitats reals, gestió de tràmits, expedients, actes, usuaris, grups, reserva sales i material, aplicacions específiques.
 Epèrgam
 Espai d’Epèrgam, aplicació per a la gestió de biblioteques escolars de la Xarxa de Telemàtica Educativa. Entorn de biblioteca. Entorn de formació. Entorn de consulta. Biblioteques Epèrgam1, biblioteques Epèrgam2.
 G² Software
 ERP, software i programes de gestió per a empreses. Especialitzada en software de gestió empresarial i mobilitat. Programes de gestió per a empreses distribuidores, comercials, instal·ladores, serveis tècnics, prevenda i autovenda.
 G2soft
 Aplicacions de gestió comercial, producció, costos i TPV's. Solucions informàtiques per la gestió integral d'empresa. Software de producció terminal punt de venta, comptabilitat, xarxes. Programari català o castellà.
 Gestió Comercial via web - Mcgrup InfoPonts
 Necessita un programa de facturació? wFac: - Clients, proveïdors, comandes, albarans, factures, rebuts, ... Llistats d'IVA, genera PDF's amb tots els documents. Funciona via web des de la oficina, casa, hotel, etc. Pot accedir a on vulgui.
 Gesttic
 Software ISO 9001. La solució definitiva per la gestió de normes ISO. Controla els sistemes de gestió de l'empresa còmodament. El gestor documental i de work - flows per a la implantació i manteniment del sistema de gestió. Funcionalitats.
 GSP
 Especialistes en informàtica de gestió. Oficina a Girona, amb més de 20 tècnics. Consultoria, costumització, programació a mi-da, instal·lació i manteniment de les aplicacions de SAP Business One. Projectes de hardware, projectes web i d'e-Business.
 Hermes (G)²
 L’any 1966 Defi Informàtica llençava al mercat la seva versió 1.0 del programa de comptabilitat General Hermes. L’empresa informàtica andorrana, creada l’any 1985, pretén situar Hermes G² referent en pimes i professions lliberals.
 Hostelpime
 Hostelpime és una empresa especialitzada en implementar eïnes i metodologia de gestió a petites i mitjanes empreses de l'àmbit del turisme, hotelera i restauracio. Assessories a empresas i serveis integrals de gestió. Posicionament web Barcelona.
 ICG Software
 Companyia que desenvolupa solucions per àrees de negoci diverses com hostaleria, alta tecnologia per hotels, restaurants, fast-foods, discoteques, cafeteries i restauració ràpida, … Alimentació i aplicacions per establiments de venda per pes.
 Infoselva
 Empresa que ofereixx un paquet de gestió per a la petita i mitjana empresa i professionals independents. Gestió de compres i proveïdors, pagament, vendes. La versió en català de la botiga fricticia no és operativa.
 Iris - Software de gestió empresarial
 Empresa de serveis informàtics amb més de 30 anys d'experiència al sector, nascuda amb la vocació d'oferir qualitat i dedicació als nostres clients. Iris va néixer com una nova línia de negoci de la companyia Ekamat S.A.
 Kriter Software
 Kriter Software, és un proveïdor de solucions integrades de gestió, present al mercat des de 1989. Programes de comptabilitat. Kriter Empresarial, Kriter Finances i i Kriter Empresarial de gestió integral. Oficines a Mataró, Madrid, Portugal i Andalusia.
 MGest Programa de gestió, compres, comptabilitat i producció. ERP
 MGest ERP és l'aplicació de gestió, facturació, comptabilitat, control de la producció i d'estocs, destinada a facilitar tasques administratives de qualsevol empresa a nivell informàtic. Ja que ofereix un gran ventall d'opcions, flexibilitat, …
 Micronexis - Tecnologies Informàtiques
 És una empresa de gran experiència en el sector de les noves tecnologies. Solució Global per empreses: consultoria, instal·lació d’equipament informàtic i la implantació del nostre sistema de Gestió Integral. Palafrugell i la Cellera de Ter.
 MPR Software
 Empresa gironina amb 8 anys d'experiència en informàtica de gestió. Programació pròpia, que desenvolupa grans projectes empresarials. Aquest programes, solucionen d'una manera eficaç i senzilla la gestió administrativa de l'empresa.
 MxGestio
 Completa eina de gestió empresarial per a petites i mitjanes empreses que integra les funcions de gestió comptable, financera, cartera de clients i proveïdors, gestió de vendes i compres, inventaris i gestió de punt de venda. Característiques generals.
 Nòmina Simple
 Nòmina Simple programa informàtic de gestió del pagament de dietes i hores extra. Llistes de despeses, despeses de dietes, despeses de viatges, nòmina. Té històric, estadístiques i calcula el número de bitllets i monedes que es necessita.
 Ntx Informática
 Som una empresa de Barcelona, amb més de 20 anys d'experiència en programació, especialitzada en tot tipus de gestió per a la petita i mitjana empresa: Supermercats, ferreteries, drogueries, papereries, tallers, disseny de pàgines web.
 OpenOffice.org 2.2 per a Windows
 Paquet ofimàtic lliure que us dóna tot el que esperaríeu d'un paquet ofimàtic i, a més a més, en català. Amb ell podeu crear documents dinàmics, analitzar dades, dissenyar agradables presentacions i produir dibuixos espectaculars. Descripció.
 Paquet català per al Microsoft Office 2007 - Softcatalà
 Paquet d'idioma català per al Microsoft Office 2007 per aplicar sobre una instal·lació prèvia d'Office 2007 en qualsevol llengua. Inclou, el corrector ortogràfic en català. El pedaç només tradueix els programes Word, Excel, PowerPoint i Outlook.
 Poli Win Software
 Vector desarrollo és una empresa privada fundada el 1992 i des de 1999 dóna assistència als clients a Xile. La nostra tasca és desenvolupar aplicacions i serveis destinats a la Gestió i Administració de Centres Esportius 100% web, i fàcils d'utilitzar.
 Pragma Software
 Pragma és una empresa especialitzada en software per administració de finques. software específic per al sector, dóna suport a la seva implementació, imparteix cursos i seminaris per a la constant actualització dels seus usuaris.
 Programes Àgora
 Programa de gestió comercial i comptable. Programes gratuits, amb quota de suport i assistència. Compres, vendes, magatzem, TPV, codis de barres, comandes, informes i exportació a Excel. Integració amb terminals PDA. Especialment per a pimes.
 QfacWin
 Programa de gestió d’empresa de forma fàcil i eficaç. Contempla el comerç electrònic com una faceta més de l'activitat del teu negoci. En el mercat, QfacWin és l'única eina de gestió i facturació que inclou web i botiga virtual gratuïta.
 Solutions Trilogi
 Pàgina de Solutions Trilogi SL És una empresa dedicada al software de comerç electrònic totalment en català. L'empresa té la seva seu a Igualada. Més de 10 anys treballant exclusivament en la creació de botigues virtuals.
 Techni-web
 Empresa formada per Micromar i Techni-web. Micromar, fundada el 1975, avala en el programari i maquinari TPV, instal·lacions de xarxes informàtiques i hardware.Techni-Web, fundada al 1997, desenvolupa software de gestió integral.
 Terminal de Venda Tàctil - Softcatalà
 El Terminal de Venda Tàctil és un programa de gestió de vendes per mostrador. Funcionament amb monitor tàctil. Pot funcionar amb ratolí i teclat si es té un monitor no tàctil. Gestió de clients, productes, proveïdors i d'estoc del magatzem.
 Tycoonlabo : un lloc web de jocs de gestió
 Tycoonlabo és un lloc web que ofereix un gran seleccio de jocs de gestió. Pots aprendre a manejar un restaurant, un hotel, un menjar ràpid, una ciutat… jocs de tota mena. Aprendre a manejar un negoci, un restaurant a la superfície, un equip, un hotel, ...
 Urano Software, S.L.
 Pàgina de Unsolcor Grup humà solidari, que es presenta com a font d’ajuda a col·lectius en situació precària i mitjans precaris. Programes de gestió dirigigits per a diversos sectors d'empreses. La pàgina no té la versió en català operativa.
 WinOmega - Omega Software
 Coneixeu els programes shareware i freeware de gestió empresarial més difosos al món hispà. Prop de nou mil usuaris registrats a Europa, Amèrica i nord d'Àfrica! Kes darreres versions totalment operatives.
 WinOmega - Softcatalà
 Paquet integrat de gestió empresarial per a Windows 95/98/Me/2000/XP/Vista (i per a Mac OS i GNU/Linux usant Wine o Crossover), amb facturació, impressió de factures, tiquets, rebuts, verificació de targetes de crèdit, etc.
 Xarxa Control
 Xarxa Control, S.L. és una empresa independent d'àmbit comarcal i orgullosa de comptar amb més de 800 clients. La formació continua de tot el personal garanteix la millor posada a punt del nou sistema informàtic dels nostres clients.
 XP Software
 Servei de qualitat i global al client en el sector de les TIC. Proporciona les eines perquè pugui gestionar el seu negoci de manera ràpida i eficaç, oblidant-se dels problemes quotidians de la informàtica. IPhone, software, serveis, gamers, Ipod i HTC.

Laisser un commentaire